29.11.2012

Kampaamotuotteita

Maanantaina menin käymään kotona ja vietettiin aamupäivä äidin kanssa kaksisteen. Äitillä oli aamupäivällä kampaaja joten päätin mennä sen kanssa sinne ja odotella siellä kampaajalla sen ajan. Mulla oli siinä sitten aikaa niin tutkailin niitä kaikkia ihania kampaamotuotteita ja bongasin sieltä neljä tuotetta mitkä oli aivan pakko saada. Mitään näitä en ole aiemmin käyttänyt joten innolla odotan, että pääsen testailemaan näitä kunnolla.


Cutrin Bio+ Oil Control shampoo

Hellävarainen ja tehokas shampoo rasvoittuville hiuksille ja hiuspohjalle. Säätelee rasvoittuvan hiuspohjan kosteustasapainoa, rauhoittaa talirauhasten toimintaa ja ehkäisee talin muodostumista. Sopii myös värikäsitellyille hiuksille.

Mun hiukset rasvoittuu tosi nopeesti, johtuen myös varmasti siitä kun mun hiukset on tosi hennot ja ohkaset :( Tää shampoo vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta. Tottakai lähden testaamaan jos tästä oikeasti saisi apua, että pystyisi käymään illalla suihkussa ja aamulla hiukset olisivat puhtaat. Tää kaipaisi kyllä kaveriksi hoitoaineen, ehkä senkin tulen ostamaan jos tää nyt vaikuttaa hyvältä.

Goldwellin Gloss Style Magic Finish

Mikrohieno hiuskiinne joka antaa korostettua kiiltoa ja loistoa. Voimakas mutta joustava pito, helppo harjata pois. Sisältää värisuojan.
Mä en käytä nykyään mitään muita kuin kampaamosta ostettuja hiuslakkoja. Se täydellinen hiuslakka on silti vielä etsinnässä ja nyt ostin testiin tätä sillä olen kuullut tästä vain hyvää. Peukut pystyyn!

Four Reasons Heat Styler- lämpösuojasuihke

Lämpösuojasuihke suojaa hiuksia lämpötyökalujen aiheuttamilta vaurioilta. Tekee hiuksista sileämmät ja kiiltävämmät, helpottaa hiusten käsiteltävyyttä sekä sisältää kosteussuojan.
Tähän asti olen ollut Tresemmen lämpösuojan vannoutunut käyttäjä, mutta se on tarkoitettu käytettäväksi kosteisiin hiuksiin, joten etsinnässä on ollut lämpösuoja kuiville hiuksille. Nyt se löytyi, joten ei tarvinnut miettiä kahta kertaa että ostanko tätä!

Goldwellin Curl Style Twist Around

Erittäin pitkäkestoinen kiharaneste luo kestäviä, kolmiulotteisia kiharoita. Sisältää lämpösuojan jopa 200 °C:een asti ja värisuojan.
Mä tykkään nykyään enemmän kiharretuista hiuksista kuin suorista. Ainut ongelma on vaan, että kiharat ei meinaa kestää mun hiuksissa yhtään. Toivottavasti tästä on apua!

Valmistautumista jouluun


Jouluun on enää 25 päivää! Joulukalenteri hankittu (:--D), joulukortit askarreltu, ensimmäiset joululaulut kuunneltu ja huomenna  olis tarkotus lähtee vähän kiertelemään kaupungille ja etsimään joululahjoja. 


Mun ystävä vinkkas mulle Pretty little liars sarjasta ja muutaman jakson katottuani jäin siihen koukkuun ja nyt oon illat tuijotellut tätä. Suositten, ihan paras! :D

kuva


21.11.2012

Tärkeällä asialla

Moni on varmasti törmännyt useimmissa blogeissa meikittömiin kuviin. Innostus on lähtöisin Veeran tyyliä metsästämässä- blogista. Ensimmäiset meikittömät kuvat nähdessäni päädyin lukemaan Naked truth postauksen josta kaikki on saanut alkunsa. Halusin itsekin lähteä haasteeseen mukaan ja ottaa itsestäni meikittömän kuvan vaikka tämä ilmiö onkin näkynyt enemmän suosituimmissa blogeissa.

Veeran sanoja lainatakseni: "Toivoisin meidän bloggaajien pystyvän taistelemaan sitä ilmapiiriä vastaan, jossa sallittua on vain virheettömyys. Ilahtuisin kovasti, jos muutkin bloggaajat innostuisivat postaamaan itsestään kuvan juuri sellaisena kuin ovat meikin alla, photoshoppaamattomana. Näytettäisiin, että jokaisen blogin takana on ihan oikea ihminen pienine virheineen."


Meikittömän kuvan julkaisu tuntuu musta todella pelottavalta, sillä olen aina piilotellut huonoa itsetuntoani nimenomaan meikin alle. Suoraansanottuna mä inhoan peilikuvaani, en voi koskaan katsoa peiliin ja sanoa pitäväni näkemästäni ja olevani ilman meikkiä kaunis. Kasvojeni ihotyyppi on sekaiho (kamalan helposti rasvoittuva ja samaan aikaan äärettömän kuiva) mulla on myös lievä akne. Kasvoissani on myös paljon mustapäitä, laajentuneet ihohuokoset ja paljon punoittavia kohtia ja finnejä. En tykkää yhtään olla ilman meikkiä julkisilla paikoilla, sillä oloni on todella epävarma ja toivon, ettei kukaan huomaa tai katso minua. Jotenkin se tuntuu niin kauhean säälittävältä. Kuva on otettu aamulla vasta heränneenä suihkun jälkeen. Tässä totuus millainen todellisuudessa olen. Toivon, että tekin blogin suosiosta riippumatta lähtisitte tähän haasteeseen rohkeasti mukaan!

Tasapainottaakseni täysin meikitöntä kuvaa halusin laittaa tähän myös kuvan, jossa olen meikannut.



20.11.2012

New shoes



Multa pitäisi varmaan takavarikoida pankkikortti?! Mutta kattokaa nyt miten täydellisten kenkien omistaja olen<3 Mä olen jo pitkään halunnut konjakin väriset saappaat, mutta jos olen onnistunut löytämään jotkut kivat niin yleensä se stoppaa siihen, kun kengät eivät mahdu pohkeesta kiinni. :( Paitsi nyt pitkän kärsivällisen etsinnän jälkeen sain kotiuttaa nämä kaikinpuolin täydellisyydet Koo Kengästä 59,90€. ♥ 

Tuli tässä taas vedettyä sohvalla luvattoman pitkät päiväunet ja nyt ei unesta tietookaan. :/ Huomenna onkin piitkä päivätiedossa, nimittäin seitsemän tuntinen koulutuspäivä. Tiedossa paikallaan istumista...... (Mulla kun on ollut tapana tahtomatta nukahdella koulutuksiin, kun joutuu pitkään istumaan vaan paikallaan ja kuuntelemaan.) Mutta tähänkin on varauduttu energiajuomalla... :)


19.11.2012

Rento maanantai


Mä rakastan joulun odotusta ja joulu onkin mulle kaikista juhlapyhistä tärkein. Ihaninta siinä on läheisten kanssa yhdessäolo, hyvä ruoka, tunnelma, musiikki ja tietty lahjat. :-D Tänä vuonna olen vähän myöhässä, nimittäin aikaisempina vuonna tähän aikaan olisin jo askarrellut joulukorit, ostanut lahjoja ja joulukalenterin. :-D Tänävuonna en ole tehnyt edellä mainituista asioista vielä mitään. Mutta onhan tässä vielä aikaa, ettei pitäisi paniikki iskeä. :) 
Tänään olen laitellut omaa kotia joulukuntoon, polttanut kynttilöitä, katsellut tv:tä ja ottanut ihan vaan rennosti. :) Nyt suuntaan iltapesujen kautta sänkyyn ja valmistautumaan yöunien kautta alkavaan työviikkoon. Motivaatio meinaa olla hieman kadoksissa mutta toivotaan, että saan siitä kiinni. Ei muuta kun öitä! :)



Vain elämää




Heippa! Edellisviikon loppupuolella tulin kipeeks ja torstaina iltavuorossa nousi kuume. :( Sain saikkua pari päivää, mutta onneksi tämä flunssa meni nopeasti ohi. :) Huomenna pääsis sitten töihin. Lauantaina pyysin mun siskoo tänne pitkästä aikaa, kun olin jo ollut ihan riittävästi itekseen neljän seinän sisällä. 

Sunnuntaina herättyä laittelin meille vähän aamupalaa ja syötyä päätettiin, että mentäisiin illalla katsomaan elokuviin uusin Twilight. Ostettiin liput netin kautta, laittauduttiin ja lähdettiin muutaman tunnin päästä keskustaan. Tykkäsin leffasta kovasti, jossakin kohtaa meinasi tuntua aika pitkästyttävältä, mutten loppujen lopuksi olin ihan fiiliksissä ja leffa sai todella hyvän lopetuksen.<3

NAM!


ps. Nyt se on mun!! Nimittäin Vain Elämää- levy. :) ♥ 




16.11.2012

Neljä plus yksi

Mun huulet on aina aivan järjettömän kuivat, vaikka käyttäisin kuinka huulirasvaa. Huulet on rohtuneet, ne lohkeilee ja niistä irtoaa paljon kuollutta ihoa. En pysty käyttämään ollenkaan huulipunia tai huulikiiltoja vaikka haluaisin, mutta kun ne ei levity kauniisti kuiville huulille. Nyt ostin ensimmäistä kertaa kokeeksi The Body Shopin huultenkuorinnan ja lisäksi kosteuttavan e-vitamiini huulivoiteen, josko näillä saisin huuleni hyvään kuntoon. Hope so. 


Nyt mä vasta oikeestaan olen alkanut tajuamaan luomivärien hienouden. En oo ennen käyttänyt luomivärejä ollenkaan, mutta nyt niitä on pikkuhiljaa alkanut ilmestyä meikkipussiini. Viimeisimpä olen ostanut Isadoran luomiväripaletin, jossa on neljä ihanaa ruskeaa helmiäissävyä.


Lumenen Stay Matt mineraalimeikkivoide, joka on yksi mun luottomeikeistä. Tää on vaan yksinkertaisesti paras meikkivoide mitä oon ikinä tähän asti kokeillu! Mun iholle kun on haastellista löytää sopivia meikkejä niin en hevillä luovu jostakin, jonka olen todennut hyväksi!


Ja sitten viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä, Remingtonin pearl wand! ♥ Tällä saa ihanat kiharat nopeesti ja vaivattomasti, kun oppii vaan oikean tekniikan. Itelläkin vielä opettelemista ja varsinkin siinä ettei polta sormia, mutta harjoittelemalla toivottavasti oppii. :)



14.11.2012

Who i am?



Hellurei! Tässä olisi tämmönen pienen pieni info. :-) Blogia kirjoittelee siis 20v. nainen Kuopiosta, jossa asun 34,5 neliöisessä vuokra-asunnossa ja työskentelen lähihoitajana. Sydäntä lähellä on muun muassa musiikki, perhe, sisustaminen, kosmetiikka, canon eos 550d, iphone 4s ja emmerdale. En tykkää vesimelonista enkä alkoholista ruokajuomana (muuten kyllä, hah!). Koen olevani emotionaalinen, sillä lähestulkoon aina, kun nää toisen ihmisen itkevän, oli se sitten tosielämässä tai tv:ssä mua alkaa myös itkettämään. Se on oikeesti joskus tosi ärsyttävää, mutten vaan yksinkertaisesti voi sille mitään. :-D

Itsestä on yllättävän vaikea kertoa, mutta jos herää kysymyksiä tai ihan mitä muuta tahansa niin saa laittaa kommenttia tulemaan, jokainen kommentti on tärkeä ja piristää päivää!  

12.11.2012

Vetää hiljaiseksi

Nimittäin nelosen ohjelma Vain elämää.   Nyt ohjelma vetelee jo viimeisiään ja harmikseni mä tajusin vasta nyt miten loistavasti ohjelmasta onkaan kyse. Erityistä mielenkiintoa ohjelmassa aluksi herätti se, että Kaija Koo ja Jonne Aaron on ohjelmassa mukana. Laitoinkin kokeeksi yhden jakson nauhalle ja se olikin sitten menoa.
Loput jaksot mitä mulla ei nauhalla ole, olen jälkeen päin katsonut netistä ja nyt huomasin, että jaksot uusitaan vielä tv:stä joten pakko on laittaa nauhalle, että pääsee vielä myöhemmin näitä fiilistelemään. 

Ohjelmassahan ideana on, että siinä on mukana seitsemän suurta suomalaista artistia: Kaija Koo, Jari Sillanpää, Katri Helena, Jonne Aaron, Erin, Neumann ja Cheek. Tosin täytyy myöntää, että aivan kaikkien artistien musiikki ei ole aivan juuri sitä mitä kuuntelen, mutta sehän tästä ohjelmasta tekeekin niin loistavan, kun jokainen artisti on erilainen ja jokaisella on omanlaisensa musiikki genre.

Kaija Koota on oikeeastaan tullut kuunneltua aika paljon, sillä osaan ulkoa monenkin kappaleen sanat. Nuoruus tulee monestakin kappaleesta mieleen, kun niitä on silloin tullut enemmäkin kuuneltua. Negative kuuluu myös menneisyyten jolloin kuuntelin sitä, mutta nykyään Jonne Aaron ja suomalaiset kappaleet on se juttu. ♥  Mulla meinasi sydän pakahtua, kun yksi Kaija Koon lempikappaleista on ollut mulle Kylmä ilman sua ja se saatiin kuulla Jonne Aaronin esittämänä. Tässä esimerkkinä kaksi artistia joista pidän aivan älyttömästi juuri sen vuoksi, että molempien lauluääni on ihana, esiintyminen herkkää ja koskettavaa mikä ennen kaikkea tärkeintä on kappaleiden sanat ja tekstin sisältö.
  
Viime jaksossa Jonne Aaron kertoi katastrofaalisesta vuodestaan. Hän sanoi uskovansa ihmisen elämän kulkevan seitsemän vuoden sykleissä. Viime vuonna tuli seitsemän vuotta kun ensimmäinen levy julkaistiin, yhdeksän vuotta kestänyt parisuhde päättyi, alkuvuodesta menehtyi rakas ja Jonnelle tärkeä isoäiti, kitaristi lähti bändistä ja terveys alkoi reistailla ja tuli sairaalareissuja... "Oli pakko nostaa kädet pystyyn, päästä käsijarru pois, vaihtaa vapaalle ja antaa kelkan mennä suoraan lepikköön." Kaikki huipentui siihen, kun hän meni pankkiin 27- vuotiaana tekemään testamentin. "Uskoin 27 vuoden kiroukseen ja olin varma, että kuolen."

Tämän jälkeen Katri Helena lauloi oman versionsa Jonne Aaronin Still Alive kappaleesta eli suomennettuna Elossa taas. Katri Helena ei kuulu ollenkaan siihen musiikkin mistä pidän, mutta silti täytyy sanoa, että uskomatonta.



Eniten jokaisessa jaksossa odotan lounasta ja päivällistä jolloin artistit laulavat omat versionsa päivän artistin kappaleista. Ohjelma on uskomattoman koskettava ja herkkä ja artisteista on saanut aivan erilaisen kuvan ohjelman perusteella. Onko teistä kukaan katsonut ohjelmaa ja tykästynyt siihen samoin kuin mi?

6.11.2012

New beginning

Blogien maailmaan olen eksynyt vuosi pari sitten ja omaa blogiakin on tullut pidettyä vuoden verran. Vähän aikaa sitten alkoi vaan tuntumaan siltä, että haluan aloittaa koko homman alusta ja puhtaalta pöydältä joten päätin perustaa kokonaan uuden blogin. Tämä on ollut yllättävän koukuttavaa hommaa eikä tätä voisi enää kuvitella lopettavansa<3. Mä tykkään kirjoittaa postauksia kun saa purkaa ajatuksensa kirjoittamalla ja tää on muutenkin tosi kivaa! Rakastan myös toisten blogien lukemista. Mun illat meneekin rentoutuessa sohvalla lukien mun lemppari blogeja<3.

Täällä ruudun toisella puolella kirjoittelee parikymppinen nuori nainen Kuopiosta. Blogiin tulen kirjoittelemaan muun muassa ostoksista, kosmetiikasta, sisustuksesta ja ihan mun elämästä. :-) Blogissa tulee myös varmaan olemaan jonkin verran juttua mun elämäntaparemontista. :-)


Maanantaina ostin Pentikistä maailman ihanimmat kynttiläkupit! Mä rakastan ylikaiken kun syksyllä/talvella saa polttaa kynttilöitä<3. Ulkona alkaa kylmenemään, sisällä on lämmintä ja tunnelmallista kynttilöiden palaessa, voi että<3.